Деси

Наясно съм, че това изречение звучи като евтино рекламно клише за всеки нормален човек, но ето го – тренировките с Митко са удоволствие! Всеки нормален човек, когото познавам тренира, за да изглежда добре/защото така трябва и огромна част от хората не са особено въодушевени от мисълта, че ТРЯБВА да тренират. Е, от година и половина тренирам с Митко и нито веднъж не съм си помислила, че „трябва“ да отида на тренировка. Всеки път ИСКАМ да отида на тренировка! Тренировките всеки път са различни и винаги ми е интересно какво ще правя днес. Тялото ми вече има нужда да се движи и не се ограничавам само с тренировките в залата. Митко успя да ме научи и вдъхнови да се движа винаги, когато имам възможност. Какво по-важно от това?


Люба

Тялото ни е сложна и съвършена сама по себе си система, нашият инструмент и дом. Да умеем да се грижим и да имаме осъзнатост за него е истински ценно – въпрос на стремеж към развитие и самоосъвършенстване. Осъзнатост за движението, за връзката между дишане и движение, за изпълнението, за силата, за гъвкавостта – ако имате желание да се развивате в тази насока, да се провокирате, да сте здрави, жизнени, съзнателни за тялото си – тренирайте с Димитър Писаров. Професионализъм, воля, интуитивен подход, ценни насоки, предизвикателства, забавление, силна енергия, зареждащ личен пример – ще се срещнете с всичко това.


Ашо

За мен Митко е истински професионалист и приятел. Нашата дружба започна преди доста години с първата ни съвместна тренировка. От тогава смених няколко зали, но продължавам да тренирам с него. Знае кое е добре за хората и не се изхвърля. Любимо му е да те притисне с елементарни на пръв поглед упражнения. Вярва в това което преподава и това е един от силните му козове. Минах през много различни вариации тренировки и винаги е бил до мен с правилните съвети. Времето с него в залата е нещо, което силно ме мотивира, разнообразява и надъхва. Приемете това, което ви казва за чиста монета и няма да съжалявате.


Нина

Ако искате да имате интересна и забавна тренировка, да бъдете мотивирани да тренирате, въпреки че ви мързи, а крайният резултат да е по-добър от вашите очаквания, Митко е този, който с индивидуален подход към всеки може да ви помогне


Иван

     С помощта на Димитър аз постигнах цели, които в началото изглеждаха невъзможни.

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре