Здравейте,

Аз съм Димитър Писаров и щом сте в тази секция, вероятно искате да научите повече за мен и за квалификациите ми.

Роден съм във Велико Търново. В момента живея в София.

Започнах да упражнявам треньорска професия през 2011г.  Повече от 12 години се занимавам с персонални и групови кондиционни тренировки.

Пътят ми дотук сякаш беше предначертан от спорта, след като на 7-годишна възраст открих футбола. Следващите 8 години прекарах на терена, изграждайки, без да подозирам, не само спортните си умения, но и личностни качества, които по-късно оформиха психиката ми на треньор и мотиватор.

Паралелно с футбола, се занимавах с катерене (само 3 години) и колоездене (година и половина). След като завърших средното си образование, се преместих в София и тренирах три години хокей на лед. В последните няколко години съм се занимавал с полденс, акробатична йога и упражнения за функционалност и мобилност.

По това време вече бях осъзнал няколко важни неща за себе си: че здравето и движението са ми приоритет, че владея и разбирам физиката си по-добре отколкото средностатическия човек и че прибавяйки научни знания към интуицията си, бих могъл да помогна на други хора да се почувстват по-добре в собственото си тяло.

През 2015 г записах специалност „Физическо възпитание“ към НСА.

От 2018 насам организирам 2 пъти годишно – Спортен лагер – веднъж през лятото и веднъж през есента.

Желанието ми е да припомня на повече хора позабравената максима „Здрав дух в здраво тяло“.

Да им покажа колко по-добре могат да се чувстват, на какви неподозирани неща е способно човешкото тяло и как понякога е нужен само един човек, който да те насочва и да вярва в теб, за да постигнеш целите си.

За контакти:
+359 886 50 90 62

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре